БГ екшън: Ченгета пришпориха чужд джип и го размазаха. Машината прибрана заради

...
БГ екшън: Ченгета пришпориха чужд джип и го размазаха. Машината прибрана заради
Коментари Харесай

БГ екшън: Ченгета пришпориха чужд джип и го размазаха


БГ екшън: Ченгета пришпориха непознат джип и го размазаха. Машината прибрана поради следствие, служителите на реда си я заплюли за своя, превъртели й километража.
Автомобилът на Димитър Чонгов от
гоцеделчевското село Ново Лески му бил конфискуван от полицията преди 14 години сякаш поради следствие. След това не си го получил назад, а почнал да го вижда с други водачи зад кормилото – всичките чиновници на Министерство на вътрешните работи, които го управлявали като длъжностен автомобил.

2009-а е последната година, в която Димитър Чонгов има джип на процедура. След това собствеността му е единствено на доктрина.
„ Джипът е взет с протокол за
непринудено предаване. Предал съм го на предпазване при тях – Министерство на вътрешните работи – Гоце Делчев, 2009 година, да вършат някакви инспекции. Обясниха ми, че имат подозрение за намеса по шасито, има нещо номер на шасито, има някакви ръжди. Направиха експертизи. От Интерпол и застрахователи не се търси джипът ”, изясни притежателят на колата.
Чонгов решил, че щом няма нещо неправилно,
е въпрос на дни джипът да му бъде върнат. Но дните се трансформирали в месеци, а месеците – в години. „ От 2015 година започнаха да си го карат като персонална движимост, катастрофираха с него, мотора блокираха, пущам тъжби – нищо. Почнаха да ми идват наказателни постановления. На камери – превишена скорост,
без гражданска отговорност, имах проблеми
по границата, по едно време станаха към 2600 лв. санкции, на границата не ме пускат, желаят да ми връчат актовете ”, оплака се Димитър Чонгов. Успял да потвърди, че не той кара джипа, и санкциите паднали. Започнал правосъден развой. Преди 6 месеца излязло дефинитивно решение на съда в Гоце Делчев – полицията да върне автомобила на притежателя от Ново Лески.
.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР